Svenska
Gamereactor
nyheter
Babylon's Fall
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Efter två års tystnad - Platinum Games blåser nytt liv i Babylon's Fall

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Platinum Games. Bara namnet får det att vattnas i munnen på mången gamer. Med anrika titlar som Nier: Automata och Bayonetta har utvecklaren för evigt en särskild plats i vissa hjärtan. Utvecklarnas senaste titel har dock inte fått någon som helst uppmärksamhet sedan den senast visades upp på E3 2019. Det handlar alltså om actionladdade fantasyspelet Babylon's Fall men om du inte känner igen titeln är du förmodligen långt ifrån ensam.

Nu händer det dock saker. I dag visade Platinum Games upp en helt ny trailer med tillhörande mustigt gameplay och det är väl ingen överdrift att påstå att det doftade rejält av Nier. De avslöjade dessutom att det blir co-op, för upp till fyra spelare och att fler spellägen och annat innheåll kommer att släppas efter release, vi snackar alltså live-service här. Det kan man förstås tycka vad man vill om men så är det i alla fall. Det är bekräftat nu, Platinum nämnde det själva vid ord. Och när blir det release då? kanske du undrar nu. Tyvärr finns det fortfarande inget datum för release men vi vet i alla fall att när det väl är dags så släpps det på PC, PS4 och PS5.

Babylon's Fall är två år försenat och blir alltså istället en live-service-titel vid släpp men å andra sidan kommer det nu även till PS5-ägare. Vad tror ni? Glödhett, iskallt eller pissljummet?

HQ
Babylon's Fall

Relaterade texter



Loading next content