Svenska
Gamereactor
nyheter
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Kyl din läsk och energidryck med en Xbox-minikyl senare i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utseendet på Xbox Series X jämfördes med kylskåp redan från den dag konsolen presenterades i december 2019. Detta omfamnades dock av Microsoft som använde likheten på olika sätt, som att skicka ut Xbox Series X-kylskåp i full storlek till kända personer vid konsolens lansering.

Sedan dess har Dwayne "The Rock" Johnson (som är känd Xbox-spelare och var med redan vid lanseringen av första Xboxen), lanserat sin egen serie av minikylskåp som ser ut som konsolen, vilket såklart blev viralt. När Twitter lanserade en varumärkestävling i våras, lovade Xbox-teamet att de skulle producera Xbox-minikylskåp om de vann - och de lyckades faktiskt vinna. Tydligen har de för avsikt att hålla löftet.

För efter att Xbox & Bethesda Games Showcase avslutades sent på söndagen, släppte Microsoft äntligen en 'Xbox and chill'-minikylskåpstrailer. Här får vi veta att den kommer att lanseras senare i år så att vi kan få vår valfria dryck (Gamereactor gillar Pepsi, Monster och San Pellegrino) nedkyld med stil. Ta en titt på minipjäsen i videon nedan.

Vi antar att dessa kommer att köpas upp av scalpers direkt då det knappast är några jätteserier, så om du vill ha en, se till att förbeställa när förhandsbokningskampanjen startar.

HQ
Kyl din läsk och energidryck med en Xbox-minikyl senare i år


Loading next content