Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Starfield påminner om Skyrim och blir en "Han Solo-simulator"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Xbox & Bethesda Games Showcase igår visades Bethesdas kommande scifi-epos Starfield upp för första gången. Vi fick då en ny trailer (som du kan se nedan) och ett premiärdatum, samt information om vilka format det kommer till, men vi saknade detaljer om hur spelet faktiskt är.

The Telegraph har dock intervjuat executive producer Todd Howard för att prata om spelet, där några fler detaljer avslöjades.

Vi kan bland annat förvänta oss att Starfield kommer likna The Elder Scrolls V: Skyrim när det gäller själva strukturen. Spelet kommer också att utspela sig över 300 år i framtiden, det kommer att innehålla flera olika fraktioner, varav den viktigaste av dem heter Constellation. De har dessutom ett fokus på att få spelvärlden att kännas levande. I en kort notis förklarades också att Tom Cruise inte kommer att vara med i spelet, trots tidigare rykten.

Även Washington Posts spelsatsning Launcher fick en pratstund med Howard och här fick vi ännu fler godbitar. Han avslöjade bland annat att Starfield kommer att vara "Skyrim in space" samt en "Han Solo simulator".

Vi tycker detta låter otroligt mumsigt såklart. Med tanke på att de nu lättat på locket, kan vi sannolikt se fram emot att få veta mer om Starfield undan för undan fram till premiären den 11 november nästa år, då det släpps till PC och Xbox.

HQ
Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content