Svenska
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 22

Madden NFL 22-omslaget pryds av Tom Brady och Patrick Mahomes

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eftersom årets Madden NFL 22 bara är några månader bort har EA nu avslöjat vem som har fått äran att vara omslagsatlet. Efter att ha postat flera inlägg med getter i sociala medier under de senaste dagarna, trodde de flesta att Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady var det självklara svaret eftersom han verkligen är GOAT (Greatest Of All Time).

Men även om Tom Brady visserligen nu är en av atleterna, får han också sällskap av Patrick Mahomes. Brady är definitivt den störste genom tiderna när det gäller amerikansk fotboll, men Mahomes tycker vi kan ifrågasättas här, och vi hade föredragit Peyton Manning eller till och med Aaron Rogers istället.

Nåväl, du kan kolla in omslagsbilden nedan med de två stjärnorna, samt den första trailern som faktiskt visar vissa tecken på förbättring jämfört med förra årets fattiga insats. Vad chefredaktör Petter tycker om omslaget kan du läsa här.

HQ
Madden NFL 22

Relaterade texter

4
Madden NFL 22Score

Madden NFL 22

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

I helgen drar NFL-säsongen igång på riktigt. Johan har undersökt om det är värt att kasta virtuella äggformade bollar under tiden.

0
Spela Madden NFL 22 gratis denna helg

Spela Madden NFL 22 gratis denna helg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Har du varit osäker på om du ska köpa Madden NFL 22 i år för att kunna njuta av fotboll i den nya generationen, men tvekat på grund av de tveksamma recensionerna? Då har...



Loading next content