Svenska
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence blir snyggare till PS5 och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de mest underskattade spelen under de senaste åren är utan tvekan Asobo Studios A Plague Tale: Innocence. Efter en något långsam start, gjorde dock goda recensioner och Xbox Game Pass att spelet hittade ut till en större publik och i slutändan blev det succé för Microsoft Flight Simulator-skaparna Asobo.

Under Microsofts presskonferens i söndags utannonserades att en uppföljare är på väg, men innan de lanseras kan vi se fram emot både en Switch-version samt tillsnoffsade utgåvor till Playstation 5 och Xbox Series S/X. Den franska studion har nu släppt en trailer som avslöjar att A Plague Tale: Innocence släpps till Playstation 5 och Xbox Series den 6 juli. Dessa utgåvor kommer att erbjuda både 4K-upplösning och 60 bilder per sekund. Vi som redan äger spelet till de tidigare konsolerna kommer att få uppgraderingarna gratis.

Utöver detta kommer A Plague Tale: Innocence lanseras till Switch samma dag via molnet, och därmed kan väl i det närmaste alla uppleva originalet innan A Plague Tale: Requiem anländer nästa år.

HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterade texter

2
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

A Plague Tale: Innocence var utan tvekan ett av 2019 års mest underskattade spel, men lyckligtvis har det fått så mycket uppmärksamhet i efterhand att uppföljaren A...



Loading next content