Svenska
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

Kolla in första AEW Wrestling-presentationen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eftersom WWE-spelen verkligen kämpat med kvaliteten under de senaste åren har wrestling-fans börjat leta efter alternativ. En av de mest lovande kommande titlarna är AEW Wrestling, utvecklat av Yuke's som i princip var en WWE-fabrik under två decennier.

De gjorde några riktigt dåliga spel, men också några riktigt bra under alla dessa år och de har tidigare förklarat att fokus återigen ligger på gameplay snarare än strikt simulering. Nu har de avslöjat en kort video med lite tidig kod, som är det första fotomaterialet från spelet - och vi måste säga att det ser riktigt lovande ut.

Kolla in här för att se när Darby Allin behandlar en grön testkaraktär riktigt våldsamt på bästa tänkbara sätt, samtidigt som AEW-brottaren Kenny Omega refererar. Det är helt klart ofärdigt, men det ser redan väl animerat och smidigt ut. Förhoppningsvis står vi inför en wrestlingfest när AEW Wrestling lanseras, vilket dock bör vara minst ett år bort.

AEW: Fight Forever

Relaterade texter

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Våran fribrottningskung och sportexpert Johan Vahlström har levererat suplexer, pålkranar och käftsmällar i drivor för att recensera AEW: Fight Forever...



Loading next content