Svenska
Gamereactor
nyheter
Bright Memory: Infinite

Hårda strider och bossfighter i ny Bright Memory: Infinite-trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Zeng "FYQD" Xiancheng och hans FYQD Studios bjöd på ett av de första spelen som visades upp till Xbox Series X, nämligen Bright Memory: Infinite, och det var även ett av de mest imponerande under förra årets så kallade gameplay-presentation. Planen var att detta actionäventyr skulle lanseras samtidigt som konsolen, men som så mycket annat under pandemin, försenades saker och ting rejält. Lyckligtvis verkar detta inte ha haft någon särskilt negativ inverkan på projektet.

För efter att ha varit under radarn ett tag, har vi nu fått en ny trailer från Bright Memory: Infinite som blandar några mycket imponerande spelsekvenser som visar hårda bossfighter, fräna vapen och specialkrafter kombinerat med filmiska sekvenser. Det slås även fast att Bright Memory: Infinite kommer att släppas någon gång i år, så förhoppningsvis får vi mer information redan i sommar eller början av hösten.

HQ
Bright Memory: Infinite

Relaterade texter

3
Bright Memory: Infinite släpps i november

Bright Memory: Infinite släpps i november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bright Memory fick snabbt uppmärksamhet tack vare dess ursnygga grafik som programmerats av en enda person; Zeng Xiancheng. Det var dock inte särskilt bra, men är på väg...



Loading next content