Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Jack Sparrow skickade upp Sea of Thieves i topp på Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rares Sea of Thieves sålde bra redan innan men har verkligen fått extra vind i seglen efter att kapten Jack Sparrow anslöt förra veckan i och med expansionen A Pirate's Life. Det toppade nämligen listan över de mest sålda spelen till Steam förra veckan, vilken presenteras av SteamDB.

Sea of Thieves var alltså det mest sålda spelet förra veckan, men låt på topp 10 redan innan dess (plats nio). I allmänhet var det bra försäljning från Xbox Game Studios med Forza Horizon 4 på en fjärde plats medan Halo: The Master Chief Collection kom på femte plats.

FromSoftwares Sekiro: Shadows Die Twice sålde näst mest och även Sony fortsätter prestera väl på Steam med Horizon: Zero Dawn som tog den sista platsen på podiet. Det förtjänar även att nämnas att svenska It Takes Two också slog sig in bland de 10 bästa.

Vi påminner för övrigt om att Steams sommarrea nu är igång, något vi tipsade om under gårdagen - med reor på ovan nämnda titlar.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content