Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Xbox Series S/X är den officiella konsolen för Battlefield 2042

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är mycket vanligt att konsoltillverkare köper marknadsföringsrättigheterna till tredjepartstitlar för att formatet ska synas i annonser tillsammans med spelet. Men det är inte lika vanligt att vi får pressmeddelanden där en konsol förklaras vara "den officiella konsolen för spelet". Ändå är det precis vad som hände under natten med Battlefield 2042 och Xbox Series S/X.

Vi vet inte om detta bara innebär fräsiga ord eller om det kommer att innebära vissa fördelar för Xbox. Förhoppningsvis får vi fler detaljer under EA Play den 22 juli, men tills dess - allt vi vet är detta:

"EA and Xbox have partnered to make Xbox Series X|S the official consoles of the game."

Det bör noteras att EA även har andra officiella partners för det här spelet, däribland WD Black som Gaming Storage Partner (?) och Polaris som Off-Road Vehicle Partner (?).

Battlefield 2042 lanseras den 22 oktober till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X.

Battlefield 2042Battlefield 2042
Battlefield 2042Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content