Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Episk lanseringstrailer för Fallout 76: Steel Reign

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är svårt att skriva om Fallout 76 utan att nämna spelets mycket stökiga lansering, eftersom i princip allt som kunde misslyckas vid lanseringen gjorde det. Lyckligtvis hade Bethesda inga planer på att svika sina fans och har sedan dess arbetat hårt för att förbättra äventyret på alla möjliga sätt, inklusive användarnas önskemål.

Idag räknar Bethesda Fallout 76 som en stor framgång och huvudproducenten Jeff Gardiner säger till Newsweek att de för närvarande håller på "roadmapping out the next two years", så det verkar som om vi kan förvänta oss mycket mer stöd och innehåll till detta äventyr.

Lyckligtvis behöver du inte vänta på nytt innehåll, eftersom den kostnadsfria expanisonen Steel Reign släpptes igår. Den avslutar Brotherhood of Steel-berättelsen och kastar dig in i kampen mellan två arga fraktioner, med några svåra beslut att fatta. Kolla in lanseringstrailern nedan för vad som ser ut att vara ett fantastiskt tillskott för Fallout 76.

HQ
Fallout 76
Fallout 76Fallout 76
Fallout 76Fallout 76
Fallout 76Fallout 76

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna sex åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!



Loading next content