Svenska
Gamereactor
nyheter
No More Heroes 3

Du kommer få städa toaletter i No More Heroes 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Grashopper Manufacture är kända för att göra några av de galnaste spelen i branschen, och det kommande No More Heroes 3 verkar inte vara något undantag. I spelet måste Otaku-prisjägaren Travis Touchdown försöka rädda jorden från en invaderande galaktisk prins, men när han inte är upptagen med detta uppdrag kommer han arbeta med mer normala jobb.

Spelets kreativa hjärna Suda 51 har tidigare lovat att sidoaktiviteter från originalspelet ska återkomma, så vi kommer bland annat att få klippa gräs. Från en serie nya skärmdumpar från Nintendo Everything får vi också en kort titt på en annan ny aktivitet - toalettstädning. Travis är uppenbarligen inte rädd för att skita ner nävarna, och vi är tacksamma över att humorn ser ut att vara intakt.

Förutom att avslöja det nya minispelet, får vi även veta att filstorleken ligger på överkomliga 6,8 gigabyte. Ser du fram emot att städa dass med Travis?

No More Heroes 3

Relaterade texter

0
Gamereactor Live: Vi spelar No More Heroes 3

Gamereactor Live: Vi spelar No More Heroes 3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha avnjutit Psychonauts 2 i gårdagens stream planerar vi att fortsätta trenden idag genom att ta en titt på en annan efterlängtad titel, No More Heroes 3. I den...



Loading next content