Svenska
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 2

Relic Entertainment visar upp ett nytt spel idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att Relic är på väg att visa upp nästa Company of Heroes. Orsaken till detta beror på att deras Twitch- kanal har en nedräkning där vi får se ett flygfoto över Italien och bitar av Medelhavet. Ljudet består av maskingevärseld, flygplan, en berättarröst och explosioner. Rykten från förra året bekräftar också detta som skådeplatsen för nästa Company of Heroes. Just vid tiden av skrivandet är det 7 timmar och 34 minuter kvar. Du kan se visningen via denna länk.Ser du fram emot nästa Company of Heroes?

Company of Heroes 2
Italyyyyyy!

Relaterade texter

Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Förväntningarna på uppföljaren till det sju år gamla mästerverket är skyhöga. Vi tar en titt på världens näst ryskaste strategispel och frågar oss om det är lika bra som vi hoppats.

8
Vinn Company of Heroes 2 till PC

Vinn Company of Heroes 2 till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Lust att vinna Company of Heroes 2 till PC? Då bör du pröva lyckan i vår Facebook-tävling! Vi lottar ut ett exemplar av Relic Entertainments spel. Ta mig till...

Company of Heroes 2-betan igång

Company of Heroes 2-betan igång

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Betan för Company of Heroes 2 är nu i full gång och låter de som förhandsbokat spelet få en chans att prova på den efterlängtade titelns nya funktioner inför premiären i sommar.



Loading next content