Svenska
Gamereactor
nyheter
The Ascent

Ray tracing-förbättringar och buggfixar i ny The Ascent-uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Svenska Neon Giant släppte actionrollspelet The Ascent för knappt två veckor sedan och lät PC- och Xbox-spelare utforska en imponerande cyberpunkvärld. Även om vi gillade spelet, hade det lite för mycket buggar vid lanseringen - vilket lyckligtvis verkar vara avhjälpt till stor del nu. Tack vare en ny uppdatering har flera problem åtgärdats samt att ray tracing nu finns även i Windows Store-versionen av spelet.

Detta tillägg innebär att Xbox Game Pass-användare till PC kommer att kunna spela med ray tracing aktiverat (vilket redan går i Steam-versionen), även om datumet för när denna patch kommer att anlända till Windows Store-utgåvan och till Xbox-konsoler ännu inte har avslöjats (den är ute på Steam), vi får helt enkelt veta att den kommer att anlända "inom kort".

När det gäller själva uppdateringen så innehåller den mestadels buggfixar och prestandauppdateringar, och du kan läsa den i sin helhet här.

Om du inte redan har gjort det, se till att läsa vår recension av The Ascent här, och kolla in videorecensionen nedan.

HQ
The Ascent

Relaterade texter

1
The AscentScore

The Ascent

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Niclas har satt tänderna i Neon Giants cyberpunkäventyr och han är till stor del imponerad av svenskarnas första spel...

0
The Ascent släpps till Playstation i mars

The Ascent släpps till Playstation i mars

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Redan i december blev det inofficiellt avslöjat att tidigare PC- och Xbox-exklusiva The Ascent var på väg till Playstation-konsolerna. Nu, två och en halv månad senare...



Loading next content