Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Manusförfattaren för Fallout: London har anställts av Bethesda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bethesda har alltid gjort mod-vänliga spel och stöttat denna community, vilket har lett till många fantastiska skapelser samt oräkneligt med mindre uppdateringar. Ett av de mest ambitiösa projekten hittills är Fallout 4-modden Fallout: London. Den första trailern släpptes i somras, och fick massor av positiv uppmärksamhet.

Faktum är att den var så spektakulär att Bethesda bestämt sig för att anställa huvudförfattaren Stephanie Zachariadis. Detta meddelas på officiella Twitter-kontot för modden, där det också avslöjades att Zachariadis hade avslutat sitt arbete med Fallout: London, vilket förhoppningsvis innebär att det inte blir några förseningar.

Vi ser fram emot att se vilken typ av historier hon kan bjuda på för Bethesdas räkning i framtiden och det är trevligt att veta att Fallout-berättandet verkar vara i kompetenta händer. Om du vill veta mer om Fallout: London, kolla in den officiella hemsidan.

Fallout 4
Fallout 4Fallout 4

Relaterade texter

Fallout 4: AutomatronScore

Fallout 4: Automatron

RECENSION. Skrivet av Cecilia Fjällström

Den första expansionen uppmärksammar ödemarkens dödliga plåtburkar och tar dig med på en kort men intressant resa, in i maskinistens lya...



Loading next content