Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Följ med oss till framtiden med Destiny 2 Showcase på GR Live i dag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Senare i dag kommer Bungie att hålla en efterlängtad stream där de kommer att avslöja vad framtiden har att erbjuda för Destiny 2. Detta showcase kommer presentera nästa stora expansion, The Witch Queen, och lovar även en del andra godbitar utöver det.

Som en del av vår bevakning av denna stora händelse i Destiny-sagan kommer vi att sam-streama sändningen och även vara värd för en förvisning tillsammans med kända metalbandet Dark Tranquillitys Mikael Stanne, där vi kommer att spekulera om vad vi hoppas kommer att avslöjas under sändningen.

För att vara med om allt detta action, se till att besöka vår GR Live-hemsida klockan 17:30 för pre-showen som kommer att leda direkt in i själva huvudshowen klockan 18:00.

För att verkligen understryka detta spännande Destiny-ögonblick kommer vi också erbjuda nycklar till Destiny 2: Beyond Light till dem som kommer in och tittar tillsammans med oss. De lyckliga vinnarna kommer att få tillgång till underklassen Stasis, Deep Stone Crypt Raid, No Time to Explain Exotic Pulse Rifle och dess catalyst, och till och med Season 15, Season of the Lost, när den lanseras strax efter showcasen.

Du kan kolla in teasern för sändningen och expansionen nedan, som ger oss vår första titt på själva drottningen, Savathûn, efter åratal av antydningar.

HQ
Destiny 2: The Witch Queen

Relaterade texter



Loading next content