Svenska
Gamereactor
nyheter

Rapparen Soulja Boy hävdar nu att han har köpt Atari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rapparen Soulja Boy har tidigare visat att han lever lite i sin egen sanningsdimension. Han har upprepade gånger avslöjat att han vill konkurrera med de största konsoljättarna i branschen med sina egna produkter, men dessa var inte mycket mer än billiga emulatorenheter från bland annat Amazon, och han fick snabbt ett brev om att upphöra med verksamheten från bland annat Nintendo, som upptäckte att han använde sig av piratkopior.

Nu är han tillbaka igen, och den här gången hävdar han att han äger Atari. I en video som heter 'Soulja Boy now owns Atari' på Youtube säger rapparen att han inte bara äger Atari, utan att de köpte hans konsolföretag Soulja Game för 140 miljoner dollar, trots att ingen av produkterna är original samt att de heller inte finns till salu längre. Han säger bland annat:

"I own Atari. The first rapper to ever own a videogame company. I signed two deals with Atari. We gonna take it to the next level know what I'm saying,"

Atari har inte velat kommentera direkt, men de har på ett mer försonligt sätt avfärdat ryktena genom att publicera följande på Twitter:

"We know that CEO of Atari is a dream job, but that honor belongs to Wade Rosen"

Det verkar dock som om de två verkligen har samarbetat, men att Soulja Boy har köpt Atari Tokens, alltså deras egen kryptovaluta, vilket varken ger honom ägande eller något inflytande överhuvudtaget. Rapparen blev arg över Ataris svar postade sedan följande video med sin syn på saken.

Rapparen Soulja Boy hävdar nu att han har köpt Atari


Loading next content