Svenska
Gamereactor
nyheter
King of Fighters XV

The King of Fighters XV har premiär i februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

SNK visste exakt vad fansen förväntade sig när de sa att vi skulle få nyheter om The King of Fighters XV på Gamescom, men trevligt nog fick vi mer än vi hoppades på. Förutom avslöjandet att The King of Fighters XV kommer lanseras den 17 februari, erbjuder Gamescom-trailern nämligen ännu mer information om själva spelet.

Här får vi glimtar av nästan alla 39 olika fighters som finns tillgängliga från start samt en försmak av storyn. När det gäller dess gameplay är det fortfarande fokus på 3v3-matcher, men några nya mekaniker introduceras. Vi har bland annat det som kallas Shatter Strike och som låter oss kontra attacker. Dessutom har MAX Mode fått förbättringar som möjligheten att gå bärsärkagång med blixtsnabba kombinationer tack vare det som helt enkelt kallas MAX Mode (Quick).

En annan sak som får det att verka som att detta blir seriens svar på Super Smash Bros Ultimate, är det faktum att det inte bara finns många karaktärer från tidigare spel - utan även över 300 olika låtar som vi kan välja mellan för att skapa önskad stämning i slagsmålen.

HQ
King of Fighters XV

Relaterade texter

6
King of Fighters XVScore

King of Fighters XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

King of Fighters känns tyvärr inte som kungarna av fighting längre. SNK har moderniserat bort sina ljuva, pixlade grunder...



Loading next content