Svenska
Gamereactor
nyheter
No More Heroes 3

Den sanna historien bakom No More Heroes-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du just nu spelar No More Heroes 3 (som även är slutet på serien), har du förmodligen lagt märke till några av de många referenser och parodier som finns med, inte bara till andra spel utan även till TV- och filmvärlden såsom Arkiv X, The Matrix, Mad Max med flera.

Med tanke på skaparen Goichi Sudas kärlek till film, ville vi fråga honom om möjligheterna att Travis Touchdowns äventyr skulle kunna filmatiseras, vilket det har ryktats om tidigare. Han svarade:

"Vi har faktiskt fått flera seriösa erbjudanden, och har varit i samtal tidigare, om att skapa en filmversion av No More Heroes. Utan att gå in på för mycket detaljer gick det vid ett tillfälle så långt att vi i princip redan hade en idé om vem vi ville spela huvudpersonen [skådespelaren för Travis Touchdown] och det gick riktigt långt in i förproduktionsstadiet, men det slutade med att det verkligen inte fungerade. Vi har tidigare också funderat på att skapa en animéversion av No More Heroes, och när det gäller animé gick det så långt som till att få en pilotserie producerad. Tyvärr höll den inte riktigt måttet kvalitetsmässigt skulle man kunna säga, och vi beslutade att skrota den till slut."

Kolla in intervju in sin helhet härunder där han berättar mer om sina filmplaner, och ger oss en sedvanligt intressant inblick i en osedvanligt kreativ hjärna.

HQ
No More Heroes 3

Relaterade texter

0
Gamereactor Live: Vi spelar No More Heroes 3

Gamereactor Live: Vi spelar No More Heroes 3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha avnjutit Psychonauts 2 i gårdagens stream planerar vi att fortsätta trenden idag genom att ta en titt på en annan efterlängtad titel, No More Heroes 3. I den...



Loading next content