Svenska
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Square Enix visar upp fenomenal grafik i gameplay-trailer till Forspoken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix visade i går kväll upp en gameplay-trailer för kommande actionfyllda rollspelet i open world, Forspoken och det var en grafikfest utan dess like. Vi fick se hur Frey Holland, en ung kvinna i New York av okänd anledning hoppade in i en portal och helt plötsligt befann sig i en magisk värld som kändes väldigt mycket Square Enix, med sedvanligt lagom pinsam dialog. Gameplay såg väl inte direkt banbrytande ut men grafiken var sannerligen inget att fnysa åt, något som utvecklaren själva är fullt medvetna om då de redan tidigare gick ut och sa att de siktar på att kunna presentera den bästa grafiken någonsin i ett open world.

Forspoken släpps exklusivt till Playstation 5 och PC någon gång till våren 2022 och då det här blir det första spelet utvecklat för den nya generationen som studion sätter sitt namn på skall det förstås bli väldigt intressant att se hur det här artar sig.

Vad säger ni, får ni någon puls?

Se trailern här! Gameplay

Forspoken

Relaterade texter

0
Gamereactor Live: Dags att spela Forspoken

Gamereactor Live: Dags att spela Forspoken

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Forspoken var ett mycket efterlängtat spel men har tyvärr fått ganska blandade betyg och detta har följts upp av ett brett spektrum av åsikter från fans; både positiva...



Loading next content