Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Bilden på Thor i God of War: Ragnarok välter internet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det gällde att sitta kvar till slutminutrarna men till sist fick vi ju äntligen se lite mer av kommande God of War: Ragnarok på Sony Showcase. Vi fick förvisso inte reda på en av de viktigaste frågorna; när släpps det egentligen? Däremot fick vi veta att Thor kommer att vara med och att han kommer att skilja sig en hel del från den Thor vi brukar se i Marvels tolkningar med en rejält rippad Chris Hemsworth. Här snackar vi snarare livsnjutare på stadig mjöd-diet. Mer Gimli än Mr. Universum. Han visades förvisso inte upp i all sin prakt i själva trailern men uppmärksamma tittare lyckades senare zooma in den lilla del där åskguden faktiskt skymtade till och resten är internethistoria för det har sannerligen inte gått obemärkt förbi.

Efter att spelets art director, Raf Grassetti senare tweetade ut den fullständiga bilden ackompanjerad av det lika välkända som kärnfulla uttrycket "My boy!" så har hyllningarna haglat in där man nu applåderar valet av design. Att man har valt att porträttera en fornnordisk gud som en vanlig karl, skitig och bastant snarare än en stylad superhjälte med klippkort på gymmet. Visst finns det också en del belackare, som tycker att han borde ha kört mer core men majoriteten är positiv till karaktärsmodellen som nu har presenterats.

Det spekuleras också i hur ond Thor kommer att vara. Vi vet redan att han kommer att vara en av spelets antagonister men hur hans agenda ser ut vet vi förstås ingenting om just nu. Något som fans också har plockat upp är att man kan tolka det som sades i intervjun efter trailern som att Ragnarok kommer att avsluta sagan om, i alla fall den nordiska delen av God of War, vilket fått folk att spekulera i en episk strid mot alla asagudar värda namnet. Santa Monica Studio hintade nämligen om att vi kommer att få ett riktigt avslut när God of War: Ragnarok släpps till Playstation 4 och 5, som det ser ut just nu, någon gång under 2022.

Vad tycker du om Thor i God of War: Ragnarok?

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content