Svenska
Gamereactor
nyheter

LG presenterar 325"-TV för 15 miljoner kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du letar en ny TV, kanske LG:s nya serie DVLED-skärmar kunde vara något för dig. LG har skapat fem olika typer av skärmar i serien som sträcker sig från 81 tum ända upp till en enorm och helt absurd 589-tumsdito. Skärmarna erbjuder upp till 8K Ultra HD.

Om du är spekulant hittar du dem här, men vi vill redan nu varna dig för att det kommer kosta dig en arm, ett ben, troligen din bil och ditt hus samt tvinga dig att sälja jultidningar varje år under de kommande årtusendena, och då har vi inte ens räknat in elen. Men om du gjort din matte och har ekonomiska förutsättningar, så har LG sett till att sortimentet har gott om valmöjligheter.

De inledande 2K Full HD-enheterna sträcker sig från 81 tum till 217 tum, och i 4K Ultra HD-sortimentet hittar vi skärmar mellan 163 tum till 325 tum. Sedan har vi alltså flaggskeppet med en 8K Ultra HD-enhet som finns i 325 tum. Sistnämnda kan dock även fås som Ultra Stretch eftersom skärmen förmodligen slår i ditt tak annars och kan fås upp till 589 tum.

Så hur mycket kommer dessa att kosta dig, kanske du undrar? LG berättar för TechRadar att Extreme Home Cinema-sortimentet börjar på $70 000 (drygt 600 000 kronor) hela vägen upp till $1,7 miljoner (runt 15 miljoner kronor). För prislappen får du en skärm kopplad till LG:s WebOS-system samt att de ska stödja alla de senaste konsolerna och prylarna. Dessutom inkluderas en femårig garanti plus tjänster från LG som de värderar till $30 000.

Blir det en 325-tumsskärm för din egen del?

LG presenterar 325"-TV för 15 miljoner kronor
LG


Loading next content