Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Korallskatter på havets botten väntar i Sea of Thieves: Season Four

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan släppte Rare den första teasertrailern för den kommande fjärde säsongen av Sea of Thieves. Där klargjordes att vi får äventyr under havet den här gången, medan alla tidigare mest utspelats på ytan.

Nåväl, nu har vi fått en riktig trailer för Season Four inför släppet den 23 september och en mycket bättre titt på vad som komma skall. Det visar sig att vi kommer att få plundra Siren Shrines fulla av värdefull loot. Men dessa finns gömda under vattnet och var och en av dem har olika utmaningar som du måste lösa, vilket inkluderar både strider och pussel.

Om du lyckas, får du enorma mängder byte av kistor, koraller och kanske även dyra drinkar. Det finns även nya segel och föremål till dina skepp, nya klädesplagg och massor av andra saker. Allt är som vanligt gratis för dig som har spelet eller Xbox Game Pass.

Kolla in allt som erbjuds i videon nedan.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content