Svenska
Gamereactor
nyheter

Sony tycks ha fixat CBOMB-problemet till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I april upptäcktes att kombinationen av stängda servrar och döda batterier till Playstation 3, 4 och i vissa fall 5 ledde till att spel inte längre gick att spela, varken från skivor/nedladdat eller offline, eller ens om du bytte batteri - något som fyndigt döptes till CBOMB.

Eftersom Sony har börjat stänga ner många äldre system och spel, blev det ett ramaskri från gamers som var oroliga för att alla deras äldre titlar skulle bli oanvändbara. Men lyckligtvis verkar uppmärksamheten på problemet från spelare och media ha lett till en lösning från Sony med programvaruuppdateringen 9.0 till Playstation 4. Twitter-användaren Destruction Games har provat den och allt fungerar även sedan batteriet är dött utan servrar, liksom andra personer rapporteras ha gjort med samma positiva resultat.

Än så länge gäller detta endast Playstation 4, men förhoppningsvis kommer det att implementeras även för Playstation 3. Sony har inte sagt något officiellt om detta ännu, men resultaten verkar tala för sig själva.

Sony tycks ha fixat CBOMB-problemet till Playstation 4

Tack Neogaf



Loading next content