Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Ännu en Overwatch-chef lämnar Activision Blizzard

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I april meddelade plötsligt dunderveteranen Jeff Kaplan att han lämnar Activision Blizzard efter 19 år, vilket fick många att oroa sig för både Overwatchs framtid samt även Overwatch 2. Gårdagskvällens nyheter gör inte saken bättre.

Efter att Bloombergs Jason Schreier hävdade att hans pålitliga källor sagt att Chacko Sonny, en av huvudproducenterna för Overwatch och utvecklingscheferna för Overwatch 2, ska lämna sin position hos Activision Blizzard på fredag, har företaget nu bekräftat det. Tyvärr säger ingen av parterna något om vem som ersätter eller vad Sonny kommer göra i framtiden, men klart är att Overwatch lär få en skakig utveckling en tid framöver efter att två nyckelpersoner lämnat.

Vi förmodar att Sonny är högvilt i spelvärlden och i princip kan välja och vraka bland erbjjudanden. Det kan dock också bli så att han, liksom många andra veteraner, väljer att starta sin egen utvecklare.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content