Svenska
Gamereactor
nyheter

People Can Fly gör mer online-action i tredjeperson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den polska studion People Can Fly fick sin första riktigt stora framgång med Outriders tidigare i år. De har tidigare sagt att de ska bygga ut det med DLC, men detta kräver såklart inte hela den 350 man starka arbetsstyrkan.

Studion har redan påbörjat sin nästa titel som går under arbetsnamnet Project Dagger, som kommer ges ut av Take Two. Hittills har vi inte vetat något konkret om det annat än just detta, men nu har vi fått några ledtrådar från platsannonser där man letar medarbetare till spelet. En av de +70 öppna tjänsterna är en Writer som kommer att få till uppgift att hjälpa till med "the development of compelling original story content".

Sedan har vi en annan annons för en AI Designer som ska ha "experience shipping AAA third-person melee combat titles". Det verkar också som att det kommer vara fordon inblandat eftersom de även söker en Senior Concept Artist som "will be responsible for creating cool environments, characters, weapons and vehicles".

Slutligen är det uppenbarligen ett onlinespel eftersom flera roller, såsom Senior Combat Designer, efterfrågas ha "extensive experience with online action games" samt erfarenhet av "cover shooters". När vi lägger ihop alla dessa saker låter det som att vi är på väg att få ett spel i samma anda som Outriders.

Project Dagger har alltså övergripande story och multiplayer online, och vi kan förmodligen se fram emot både fordon och action ur ett tredjepersonsperspektiv. Vi har ingen aning om när Project Dagger ska visas upp, men det låter som om det är på väg att gå in i full produktion, att döma av platsannonserna. Vi tror att The Game Awards i december är för tidigt, men någon gång nästa år verkar rimligt.

People Can Fly gör mer online-action i tredjeperson
Outriders är People Can Flys senaste släppta spel

Tack The Game Post



Loading next content