Svenska
Gamereactor
nyheter

Mer bevis för Michael Keatons Batman i kommande The Flash

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Regissören Andy Muschietti (It, It Chapter Two) har inte gjort någon hemlighet om att det finns ett samband mellan den kommande filmen The Flash och den gotiska tolkningen av Batman som spelades av Michael Keaton i Tim Burtons två Batman-filmer från 1989 respektive 1992.

Men även om detta är känt redan, vet Muschietti mycket väl hur ivriga fansen är att få se Keaton på nytt axla sin förmodligen mest kända roll, och fortsätter därför sukta fansen. Den här gången delade han en bild av den klassiska Batman-dräkten, men här verkar den vara sprayad med The Flashs logotyp och färger. Vi antar vad han inte försöker antyda något, utan snarare bara vill bygga på hypen och påminna alla om vad som komma skall.

The Flash har premiär i november 2022, med manus av Christina Hodson (Bumblebee och Birds of Prey). I filmen reser Barry Allen (The Flash) tillbaka i tiden för att förhindra att hans mamma mördas, men som Michael J. Fox så väl vet - manipulerar man inte tidslinjen utan konsekvenser.

Lyckligtvis är en av dessa konsekvenser att Michael Keaton återvänder som Batman, så vi är sannerligen inte bittra över att Barry Allen försöker.

Mer bevis för Michael Keatons Batman i kommande The Flash


Loading next content