Svenska
Gamereactor
nyheter
G.I. Joe (working title)

Storspel baserat på G.I. Joe är under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Efter ett par tämligen odugliga spel och filmer baserade på den ikoniska G.I. Joe-serien, verkar det som om det äntligen är dags att ge varumärket den kärlek det förtjänar. Det Hasbro-ägda Wizards of the Coast (samma företag som gör Dungeons & Dragon och Magic: The Gathering) ökar för närvarande sin kapacitet i Raleigh-Durham-området i North Carolina, som ligger nära Epic Games.

HQ

Tack vare platsannonser vet vi att de förstärker sin utvecklare med ambitionen att göra ett "AAA 3rd person action/adventure game" baserat på G.I. Joe. Beskrivningarna är mycket vaga men det kommer att finnas strider - vilket kanske inte är så chockerande med tanke på att det är en serie som nästan uteslutande fokuserar på strider.

Låt oss hoppas att det faktiskt blir riktigt bra i slutändan så att yngre generationer kan upptäcka G.I. Joe samtidigt som vi äldre fans får nostalgitrivas lite. Eftersom saker och ting för närvarande är i ett extremt tidigt skede ska vi inte räkna med att se det här släpps förrän om några år, men vi vet i alla fall att det kommer. Och det är ju ändå riktigt goda nyheter.

G.I. Joe (working title)G.I. Joe (working title)

Tack PC Gamer

Relaterade texter



Loading next content