LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter

      Phil Spencer vill ha fler japanska spel till Xbox

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Xbox jobbar hårt varenda dag på att utöka sitt utbud av japanska spel till Xbox sade Phil Spencer under Xbox Showcase på Tokyo Game Show 2021. Han var också noga med att påpeka att företaget inte enbart är intresserade av att skaffa fler japanska fans och spelare utan att det också är viktigt för dem att nu aktivt sprida japanska spel över hela världen så att så många som möjligt kan njuta av vad de har att erbjuda.

      Under showen så nämnde Spencer att Japan är den snabbast växande spelmarknaden för Xbox i hela världen och det är ju såklart något man vill se till att utnyttja på bästa möjliga vis. Spencer påpekar också att det nu har funnits över 100 japanska titlar på Xbox Game Pass, 200 spel i Indie Developers Program och att Microsoft aktivt jobbar med att lösa den rådande bristen på framförallt Xbox Series X. Utöver detta så utannonserade han även att Cloud Game Streaming blir tillgängligt i Japan nu på tisdag.

      Historiskt sett har ju Xbox haft det tufft i Japan och det är något man varit tydliga med att man vill ändra på med nya Series X och S och vad det verkar så har de åtminstone fått en bra start.

      Vill du se fler japanska spel till Xbox?

      Phil Spencer vill ha fler japanska spel till Xbox


      Loading next content