Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Inxile: Cult of the Holy Detonation markerar slutet på en epok

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Wasteland 3-expansionen Cult of the Holy Detonation släpptes för två dagar sedan, och Inxile Entertainment har tidigare sagt att det är den sista omgången innehåll som planeras till spelet. Detta är extra speciellt för just Inxile, eftersom rollspelet publicerades av Deep Silver som en del av ett avtal som skrevs innan studion köptes av Microsoft 2018.

Med Wasteland avslutat, väntar nu en ny era för Inxile då de inte längre kommer att arbeta med andra utgivare och heller inte behöver oroa sig för ekonomin då de har Microsofts plånbok som huvudkudde. Inxiles studiochef och grundare Brian Fargo twittrar nu om vad detta innebär för utvecklaren:

"COHD is complete, enjoy! This also marks the end of an era for us working with 3rd party publishers, we'll get to spend more focus and attention purely on the creative."

Nyligen ryktades att deras nästa titel är ett steampunk-rollspel med mörka Viktorianska omgivningar. Vi bör nog inte räkna med att få se det förrän tidigast 2023 dock.

Wasteland 3

Relaterade texter

1
Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment lovade redan tidigt att det skulle släppas expansioner till Wasteland 3, och nu vet vi mer om vad som väntar i den första samt när den anländer....



Loading next content