Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood-spelare upprörda över singleplayer-läget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har spelat Back 4 Blood hela helgen och vår recension kommer inom kort. Men även om vi haft roligt, gäller det uppenbarligen inte för alla, eftersom de som spelar solo har varit mycket frustrerade i sociala medier över hur dåligt detta implementerats.

Det visar sig att du då spelar med kortlekar avsedda för specifikt singleplayer istället för att ha det belönande huvudsystemet där du kan köpa kort. De nödvändiga supply points kan endast tjänas genom att spela med någon annan online och du kommer heller inte få din statistik registrerad. För att göra det ännu värre kommer du inte ens att kunna låsa upp Achievements eller troféer när du spelar ensam.

Back 4 Blood är en utpräglad multiplayer-titel och detta borde inte ha varit något större problem om det nu inte vore för att Turtle Rock Studios hypat singleplayer på förhand, vilket fick många att tro att det var ett fullgott alternativ. Lyckligtvis verkar det som om utvecklarna har hört klagomålen, och de twittrar:

"We have heard your frustrations about progression in solo mode and are discussing ways to address the issue. Thank you for your patience and feedback at this time - we'll have more news as we strategize on potential ways to make it happen."

Back 4 Blood lanseras imorgon till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X (det ingår även med Xbox Game Pass) - men de som valde Deluxe- eller Ultimate-utgåvan fick fyra dagars försprång och har därmed kunnat skjuta zombies sedan i fredags.

Såg du fram emot att spela Back 4 Blood ensam eller var det alltid multiplayer som var den största lockelsen?

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content