Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard och Warzone får nytt skydd mot fuskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För knappt två veckor sedan berättade EA mer hur fuskare och rövhål ska straffas i Battlefield 2042, och nu är det dags för Activision att göra detsamma för Call of Duty: Vanguard och Call of Duty: Warzone.

Activision avslöjar att de med dessa båda titlar ska övergå till ett nytt anti-fusksystem som kallas Ricochet Anti-Cheat. Du kan läsa en mycket mer detaljerad förklaring av hur det nya systemet fungerar i länken ovan, men kort förklarat kommer serverstyrda verktyg ständigt att leta efter och analysera misstänkt aktivitet och potentiella applikationer bland alla spelare när detta lanseras tillsammans med Call of Duty: Vanguard och Call of Duty: Warzones Pacific-uppdatering i november. Dessutom lanseras en separat PC-drivrutin tillsammans med den senare. Denna kommer ytterligare förbättra systemet, samt hjälpa utvecklare med få mer information för att det ska kunna förbättras ytterligare till både PC och konsol. Vissa av er kanske inte riktigt gillar tanken på detta, men företaget lovar att Ricochet Anti-Cheat inte är lika illa som vissa andra motsvarigheter. Till exempel kommer drivern bara att vara aktiv när du spelar Call of Duty, så det finns ingen anledning att frukta sämre prestanda eller insamling av personlig information.

Som nämnts tidigare kan du läsa mycket mer om exakt hur allt fungerar i länken, men vi har även en video att bjuda på. Vad är dina tankar om jakten på fuskare?

HQ
Call of Duty: Vanguard

Relaterade texter



Loading next content